Sewer & Drain Cleaning

Szolgáltatások

Lassan folyik a víz?
Ne várja meg míg bekövetkezik a dugulás, hívjon minket időben, tekintse meg szolgáltatásainkat!

Sewer & Drain Cleaning

Amiben segíteni tudunk

Először kivesszük a szűrőt, eltávolítjuk a beragadt szennyeződéseket, kitisztítjuk a lefolyó felső részét. Ezután leszereljük a szifont, átmossuk, majd gépekkel kitisztítjuk a lefolyó rendszer többnyire falban lévő részeit. Mindent összerakunk, leteszteljük, párszor rápumpálunk, ezután takarítunk.

Kivesszük a szűrőt, hajfogót, eltávolítjuk a többnyire hajból álló csőtorlaszokat.
Magasnyomású vagy mechanikus lefolyó tiszíttás után mindent összerakunk, takarítunk.
Ezekben az esetekben inkább magasnyomású lefolyó tisztítást javaslunk, egy régi, általában silányul összerakott zuhanytálca lefolyó rendszere az idő elteltével nagyon elgyengülhet, nem biztos, hogy jót tesz neki egy elektormos csőgörény. Ha valami elmozdul alatta akkor ki kell szedni a kabint, fel kell emelni a tálcát, javítani a problémás csőszakaszt.

Vákumpumpával kezdjük a műveletet, 1-2 perc vákumozás után a víznek meg kell indulna, ezután tudunk magasnyomású tisztítóval dolgozni a csövekben. Ha a víz nem mozdul a vákumpumpa hatására, akkor a dugulás mechanikus csőtisztítást követel, ezt egy erős géppel és acél spirállal végezzük, különböző dugulásokhoz különböző fejeket használunk.

A víznyelőt vagy vezetőt kézzel tisztítjuk, amennyiben lehetséges akkor vákumpumpát használunk a szennyeződés fellazításához. A kinti csöveken keresztül gyakran átnőnek a fák gyökerei, erre az esetre szoktunk vinni olyan ágvágót ami a cső belső részében vágja a gyökereket. A kinti rendszerek tisztítását minden esetben kamerás csővizsgálattal kezdjük, sajnos előfordulhat a csőben fém csavar, üvegdarab, bármi ami tönkreteheti gépeinket.

Vállalunk időszakos (3 havi, 6 havi vagy 12 havi) ellenőrzést is, szükség esetén tisztítással.

Nem célunk “kirabolni” önt, a kamerán látni a csövek állapotát, ha nem szükséges akkor nem megyünk olyan gyakran, ha elég csak évente akkor ne fizessen 3 havonta, számunkra fontos a bizalom és a hosszú távú kapcsolatok.
Fokozott igénybevétel esetén (sok mosás, főzés után zsíros mosogatás vagy műhely munka) a csőrendszert ajánlott évente átnézetni és tisztíttatni.
Időszakos ellenőrzés esetén végigmegyünk egy kamerával a csővekben, innen fogjuk tudni, hogy ágvágó, zsírkaparó, lánc vagy magasnyomású mosóra lesz szükségünk. (Vagy a teljes arzenálra, de az elég ritka)
Az időszakos ellenőrzéshez kérjen ajánlatot tőlünk emailben vagy személyesen amikor épp önnél dolgozunk.

Hívjon minket!

Üzenet küldés

info@sewerndrain.hu

Adatvédelmi tájékoztató
© All Rights Reserved 2021
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.